IKO Asistent Instruktora Kiteboardinga

Želiš li položiti profesionalni program obuke za obavljanje jednog od toliko željenih poslova – asistenta kiteboarding instruktora, ili možda želiš započeti ozbiljnu karijeru u kiteboardingu i provoditi svoje radne dane u svojem novom uredu na plaži i u centrima diljem svijeta te neprekidno uživati u vjetru i valovima?

tečaj za kite instruktora

Ukoliko je to ono što želiš, posao asistenta kiteboarding instruktora je jedan od najboljih načina da stekneš iskustvo i da se pripremiš za profesionalnu karijeru, ali i da dobiješ uvid u to kako uopće izgleda posao kiteboarding instruktora.
U biti, to je najbolji način da spojiš ljubav prema sportu i posao koji bi radio; obuku možeš započeti već s navršenih 16 godina.

Ne samo da ćeš ovim tečajem dobiti jedno veliko iskustvo već ćeš steći organizacijske vještine te vještine potrebne za podučavanje. Nadalje, ovdje ćeš naučiti i puno više o opremi – na koji je način ispravno postaviti i koristiti, kako primjenjivati osnovna pravila o sigurnosti te mnogo više.

Napomena: Najveća svjetska kiteboarding organizacija, IKO, poslat će asistentu kiteboarding instruktora diplomu poštom nakon uspješno završene obuke. Ta je diploma prepoznatljiva i prihvaćena u svim centrima diljem svijeta, što ti omogućuje lakše i jednostavnije pronalaženje posla./p>

Plan i program obuke:

Obuka je organizirana u 3 dijela, a traje minimalno 3 dana. Prva 2 dijela se obično prođu u jednom danu, a oni uključuju:

– procjenu tvojih sposobnosti: znanje o kiteboardingu te stupanj izvedbe
– teorijske sposobnosti: provjeru stupnja i nadopunjavanje postojećeg znanja
Tijekom 3. dijela obuke praksu ćete odraditi s IKO instruktorom koji ima položen Level 2 ili viši stupanj.

*Program obuke asistenta instruktora je neophodan za sve kandidate koji nemaju iskustva u podučavanju bilo u vodenim bilo u zračnim sportovima. Ako želite polagati tečaj za instruktora, položen tečaj za asistenta je uvjet koji morate zadovoljiti kako biste mogli postati IKO instruktor Level 1.

PRIJAVI SE!