Prva i jedina Knjiga o kiteboardingu od sada i u Hrvatskoj!

Ono što vam trenutno izgleda nemoguće, prestat će to biti uz poučni i stručno napisani Vodič kroz kiteboarding!

 

Možda jednog dana kiteboarding postane i vaš stil života te krenete u potragu za vjetrom i istraživanjem dalekih destinacija, a ukoliko ste natjecateljskog duha, tada vas kiteboarding može posjesti i na prijestolje.

Ono što je najvažnije i zbog čega je i napisana ova knjiga je profesionalni postupak učenja od samog početka pa do osnovnih trikova i skokova, gdje je na svakom koraku detaljno objašnjen postupak i vježba putem teksta i fotografija.

Ovaj nevjerojatan sport je postao moj način života i zbog toga želim s vama podjeliti svo sakupljeno znanje tako da i vi možete odlučiti hoćete li krenuti u susret kiteboardingu.

U ovoj knjizi ćete se upoznati sa svime onime što vam je bitno za bavljenje ovim sportom:

Sadržaj knjige kreće od povijesti kiteboardinga koja, iako nije duga, predstavlja zanimljivo putovanje od početka kiteboardinga pa do danas.

Objašnjenji su vjetrovi (vrste, pravac i jačina) i vremenski uvjeti.

Nadalje tu je i detaljan opis opreme koja se koristi prilikom kiteboardinga: od vrsta zmajeva, njihovih veličina i oblika, jačine vjetrova na kojima se koriste, dasaka koje se upotrebljavaju za valove ili za mirnije vode, trapeza, te dodatne opreme koja nam je potrebna, poput neoprenskih odjela, šlapica, rukavica za hladnije uvijete, ali ostala zaštita od sunca, hladnoće ili mogućih ozlijeda.

Objašnena je sigurnost, te kako i u kojem trenutku pravilno reagirati.

Nadalje, u knjizi su navedene poznate lokacije u Hrvatskoj i u svijetu.

Također ćete naučiti i pravila ponašanja na moru/vodi kao i na plaži.

U knjizi možete pronaći najveće organizacije koje postoje u ovom sportu, a također i neke zanimljivosti poput rekorda i natjecanja u kiteboardingu.

A ako ne razumijete neki od pojmova, nema problema, na kraju knjige se nalazi pojmovnik koji će vam pomoći da razumijete jezik kiteboardera.

 

Uz malo upornosti i vježbe ova knjiga će vam pomoći da od gusjenice postanete leptir.

 

_________________________________________________________
Cijena: 34.00 EUR*

* Posebna ponuda:
Uz završeni tečaj ostvarujete 25% popusta na knjigu ”Vodič kroz kiteboarding”

_________________________________________________________

Naruči odmah!

Email:

daniel@kiteboarding-croatia.com